Filmen voordat het Corona virus insloeg

Update!💭🙏🏼☀️Gelukkig waren we al klaar met filmen voordat het Corona virus insloeg. We hebben fantastische beelden geschoten en filmmaker Jan Stap is momenteel druk bezig met de montage hiervan. Natuurlijk blijven we deze dagen beelden delen van wat we tot nu toe al hebben gedaan en beleefd. Positief en vooruitkijkend!

Het is me wel wat... Een project dat in teken staat van verbinding, wordt nuzo veel mogelijk in isolatie verder afgemaakt. Verbinding is een terugkerend thema bij ond en juist in deze tijd zo voelbaar door film, fotografie en het internet.

Maar ook in deze gekke tijd en isolatie werken we hard door. Misschien vinden we juist nu wel creatieve en nieuwe manieren om elkaar vooruit te helpen en te inspireren! Stay tuned en let's keep those positive vibes together.♥️