Crowdfunding

Een vrolijk gniffelende video gemaakt door Nikita, uiteraard veilig vanachter glas!

Inge is afgelopen week druk bezig geweest met het ondertekenen van de foto's voor de crowdfunding tegenprestatie! Inmiddels is deze met succes behaald! šŸ„³āœŒšŸ¼ Slechts een aantal stuks van het tweeluik zijn over en nog steeds te bestellen! Voor ā‚¬50. Wat voor jou? Stuur ons een mailtje via info@stichting-wijzijn.nl en dan zorgen wij dat je een mooi pakketje thuis bezorgd krijgt!

Het zijn de allerlaatste stuks en ondertekend door Inge zelf! De foto's zijn tevens nog te bekijken via de crowdfunding pagina en in onze volgende post! Check it out šŸ‘šŸ¼šŸ‘šŸ¼

ā€‹

Ā© 2019 Stichting WijZijn | webdesign by Delaroche & Burning Light Media Solutions